Verkkokauppa käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Käyttämällä sivustoa, hyväksyt evästeiden käytön.
OFITEC

Korkkitaulu alumiinikehyksillä 150x100cm

  • Tuotteella on tuotekohtaisia toimituskuluja 19,00
  • 85,00 -13%
  • 98,00
Valitse kappalemäärä:
Siirry maksamaan »

Materiaali luonnollista korkkia, joka soveltuu erinomaisesti kovaankin käyttöön. Tyylikkäät alumiinikehykset. Taulun kiinnitysmahdollisuudet mahdollistavat taulun kiinnityksen seinään sekä pysty- että vaakatasoon. Taulun mukana toimitamme seinäkiinnikkeet ja kulmapalat peittämään seinäkiinnitystä.

Ofitec

Olemme toimisto- ja sisustustuotteiden maahantuoja, toimineet jo vuodesta 1991. Edustamamme tuotemerkit ovat kaikki oman alansa markkinajohtajia, panostamme toiminnassamme laatuun. Tuotemerkkejämme ovat 2x3, Securit, Falcon Classic, Magnum, Peak, GBC, Ibico, Rexel, NOBO ja Kensington. Meiltä löytyy markkinoiden laajin valikoima tuotteita asiapapereiden viimeistelyyn ja jälkikäsittelyyn. Myös visuaaliseen viestintään ja ravintolasisustukseen liittyvät tuotteet ovat meillä vahvasti hallinnassa, suorien tehdaskontaktien ansiosta hinta-laatu suhde on kohdallaan.
Luotettavaa
kaupankäyntiä
Verkkokaupasta voit tilata yhdellä ostoskorilla luotettavasti tuotteita useilta kauppiailta.
Keskitetty
asiakaspalvelu
Kohtasitko ongelman ostaessasi tai onko sinulla kysyttävää palveluumme liittyen. Lähetä meille kysymyksesi palautelomakkeella, niin otamme sinuun yhteyttä.
Monipuoliset
maksutavat
Voit maksaa tilauksesi verkkopankissasi, luottokortilla tai osissa laskulla.