Verkkokauppa käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Käyttämällä sivustoa, hyväksyt evästeiden käytön.
Nobo

Lasikirjoitustaulu valkoinen 30x30cm

  • Tuotteella on tuotekohtaisia toimituskuluja 12,40
  • 33,00 -8%
  • 36,00
Valitse kappalemäärä:
Siirry maksamaan »

Tyylikäs lasikirjoitustaulu toimii tussitauluna ja magneettitauluna, mutta sopii myös sisustamiseen. Lasikirjoitustaulun pinta on sileää ja kovaa karkaistua optista lasia. Lasikirjoitustaulun pinta on helppo pitää puhtaana eikä siinä näy haamujälkiä tai tahroja. Yhdistele värejä vapaasti ja tee oma taideteoksesi. Värivaihtoehdot valkoinen, musta, sininen ja punainen. Taulun mukana toimitamme neontaulukynän ja 2 kpl lasikirjoitustaulumagneettia.

Ofitec

Olemme toimisto- ja sisustustuotteiden maahantuoja, toimineet jo vuodesta 1991. Edustamamme tuotemerkit ovat kaikki oman alansa markkinajohtajia, panostamme toiminnassamme laatuun. Tuotemerkkejämme ovat 2x3, Securit, Falcon Classic, Magnum, Peak, GBC, Ibico, Rexel, NOBO ja Kensington. Meiltä löytyy markkinoiden laajin valikoima tuotteita asiapapereiden viimeistelyyn ja jälkikäsittelyyn. Myös visuaaliseen viestintään ja ravintolasisustukseen liittyvät tuotteet ovat meillä vahvasti hallinnassa, suorien tehdaskontaktien ansiosta hinta-laatu suhde on kohdallaan.
Luotettavaa
kaupankäyntiä
Verkkokaupasta voit tilata yhdellä ostoskorilla luotettavasti tuotteita useilta kauppiailta.
Keskitetty
asiakaspalvelu
Kohtasitko ongelman ostaessasi tai onko sinulla kysyttävää palveluumme liittyen. Lähetä meille kysymyksesi palautelomakkeella, niin otamme sinuun yhteyttä.
Monipuoliset
maksutavat
Voit maksaa tilauksesi verkkopankissasi, luottokortilla tai osissa laskulla.