Verkkokauppa käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Käyttämällä sivustoa, hyväksyt evästeiden käytön.
Securit®

Silhuetti pöytäliitutaulu MENU + liituhuopakynä

  • Tuotteella on tuotekohtaisia toimituskuluja 12,40
  • 14,40 -31%
  • 21,00
Valitse kappalemäärä:
Siirry maksamaan »

Silhuetti liitutaulu MENU alumiinijalustalla. Liitutaulun koko: 34x21 cm. Liitutauluosa on helppo irrottaa jalustasta puhdistusta ja tekstin kirjoitusta varten. Teksti on helppo pyyhkiä pois ja kirjoittaa uudelleen. Käytä tähän liitutauluun Chalk Marker liitutaulukyniä, taulun mukana toimitamme ChalkMarker liitutaulukynän veloituksetta.

Ofitec

Olemme toimisto- ja sisustustuotteiden maahantuoja, toimineet jo vuodesta 1991. Edustamamme tuotemerkit ovat kaikki oman alansa markkinajohtajia, panostamme toiminnassamme laatuun. Tuotemerkkejämme ovat 2x3, Securit, Falcon Classic, Magnum, Peak, GBC, Ibico, Rexel, NOBO ja Kensington. Meiltä löytyy markkinoiden laajin valikoima tuotteita asiapapereiden viimeistelyyn ja jälkikäsittelyyn. Myös visuaaliseen viestintään ja ravintolasisustukseen liittyvät tuotteet ovat meillä vahvasti hallinnassa, suorien tehdaskontaktien ansiosta hinta-laatu suhde on kohdallaan.
Luotettavaa
kaupankäyntiä
Verkkokaupasta voit tilata yhdellä ostoskorilla luotettavasti tuotteita useilta kauppiailta.
Keskitetty
asiakaspalvelu
Kohtasitko ongelman ostaessasi tai onko sinulla kysyttävää palveluumme liittyen. Lähetä meille kysymyksesi palautelomakkeella, niin otamme sinuun yhteyttä.
Monipuoliset
maksutavat
Voit maksaa tilauksesi verkkopankissasi, luottokortilla tai osissa laskulla.