Verkkokauppa käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Käyttämällä sivustoa, hyväksyt evästeiden käytön.
LedStore

BALL 35, LED valaisin 3W, 16 väriä

  • Tuotteella on tuotekohtaisia toimituskuluja 4,90
  • 199,00
Valitse kappalemäärä:
Siirry maksamaan »

Värikkäästi hohtava LED BALL 35 loistaa illan hämärtyessä ja tuo cocktail-baarien glamourin kotiin. LED BALL on tunnelmallinen sisustuselementti. Led Boxilla virität illanistujaiset ja puutarhajuhlat uudelle tasolle 16 värissä loistavalla LED BALLilla.

LED BALLin voi huoletta kantaa ulos puutarhajuhlien ajaksi, koska se kestää sadetta. Illan isäntänä tai emäntänä pääset kontrolloimaan valoshow’ta kaukosäätimellä, jossa on valittavana 16 eri väriä ja 5 eri tavalla väriä vaihtavaa ohjelmaa. LED BALL on ladattava, joten se ei aina tarvitse olla johdon päässä. Yhdellä lautauksella se hohtaa noin 12 tuntia.

LED BALLin sisältä löytyy 1,5W RGB-väreissä hohtava led sekä 1,5W valkoinen led. LED BALL on valkoista istumisen kestävää muovia, joka kestää sadetta (IP65) ja on helppo pitää puhtaana. LED BALL on kestävä ja kevyt rakenteensa puolesta. Annammekin tuotteelle kolmen vuoden takuun. LED BALLin mukana tulee laturi.

Pienempi malli

LED BOX 15 toimii pöydällä tunnelmanluojana tai mukavana yövalona lastenhuoneessa.

Lamppukauppa Led Store Oy

Luotettavaa
kaupankäyntiä
Verkkokaupasta voit tilata yhdellä ostoskorilla luotettavasti tuotteita useilta kauppiailta.
Keskitetty
asiakaspalvelu
Kohtasitko ongelman ostaessasi tai onko sinulla kysyttävää palveluumme liittyen. Lähetä meille kysymyksesi palautelomakkeella, niin otamme sinuun yhteyttä.
Monipuoliset
maksutavat
Voit maksaa tilauksesi verkkopankissasi, luottokortilla tai osissa laskulla.