Verkkokauppa käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Käyttämällä sivustoa, hyväksyt evästeiden käytön.
LedStore

BOX 20, LED valaisin 3W, värikkäästi hohtava

  • Tuotteella on tuotekohtaisia toimituskuluja 4,90
  • 99,00
Valitse kappalemäärä:
Siirry maksamaan »

Värikkäästi hohtava LED BOX 20 loistaa illan hämärtyessä ja tuo cocktail-baarien glamourin kotiin. Led Box ei ole vain juhlavalo. LED BOX 20 luo glamour-tunnelmaa pöydältä tai baaritiskiltä käsin. Led Boxilla virität illanistujaiset ja puutarhajuhlat uudelle tasolle 16 värissä loistavalla LED BOXilla. LED BOX 20 sopii myös erinomaisesti yövaloksi lastenhuoneeseen.

LED BOXin voi huoletta kantaa ulos puutarhajuhlien ajaksi, koska se kestää sadetta. Illan isäntänä tai emäntänä pääset kontrolloimaan valoshow’ta kaukosäätimellä, jossa on valittavana 16 eri väriä ja 5 eri tavalla väriä vaihtavaa ohjelmaa. LED BOX on ladattava, joten se ei aina tarvitse olla johdon päässä. Yhdellä lautauksella se hohtaa noin 12 tuntia.

LED BOX sisältä löytyy 1,5W RGB-väreissä hohtava led sekä 1,5W valkoinen led. LED BOX on valkoista istumisen kestävää muovia, joka kestää sadetta (IP65) ja on helppo pitää puhtaana. LED BOX on kestävä ja kevyt rakenteensa puolesta. Annammekin tuotteelle kolmen vuoden takuun. LED BOXin mukana tulee laturi.

Isompi malli

Lamppukauppa Led Store Oy

Luotettavaa
kaupankäyntiä
Verkkokaupasta voit tilata yhdellä ostoskorilla luotettavasti tuotteita useilta kauppiailta.
Keskitetty
asiakaspalvelu
Kohtasitko ongelman ostaessasi tai onko sinulla kysyttävää palveluumme liittyen. Lähetä meille kysymyksesi palautelomakkeella, niin otamme sinuun yhteyttä.
Monipuoliset
maksutavat
Voit maksaa tilauksesi verkkopankissasi, luottokortilla tai osissa laskulla.