Verkkokauppa käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Käyttämällä sivustoa, hyväksyt evästeiden käytön.

Juha Liimatta - L-Energy

L-Energy - Practise what you preach 
Olemme tehneet menestyksekkäästi tukkukauppaa ja maahantuontia yli kaksi vuosikymmentä A-luokan tuotemerkkien kanssa. Huippumerkkejä on meillä mm. AEG, Sharp, VEHO, Maxcom, sekä Clatronic. Tuoreimpana edustuksena valikoimistamme löytyy legendaarisen Salora brandin uudet LED tv:t sekä viihde-elektroniikka tuotteet.
Yrityksemme perustajien kokemus maahantuonnista ja markkinoinnista ovat vakaan ja pitkäjänteisen yhteistyön peruskivet. Arvostamme ja palvelemme sekä pienempiä yrittäjävetoisia asiakkaita että suuria keskusliikeorganisaatioitakin. Pääkonttorimme sijaitsee lähes Helsingin keskustassa ja käytössämme olevat n. 5000m2 varastotilat takaavat yhteistyön sujuvuuden ja tavoitettavuuden vuoden ympäri.
Soliditet Oy on myöntänyt meille AA- luottoluokituksen jo kahtena vuonna peräkkäin ja tuorein osoitus toimintamme laadukkuudesta on Asiakastieto Oy:n Suomen Vahvimmat-sertifikaatti vuodelle 2015. Suomen Vahvimmat –sertifikaattiin oikeutettuja ovat Asiakastiedon 7-portaisen Rating Alfan kahteen ylimpään luottoluokkaan kuuluvat yritykset, joita on noin 12 % suomalaisyrityksistä. Vaatimukset näihin luokkiin pääsemiselle ovat yrityksemme erinomaiset taloudelliset tunnusluvut, yrityksen positiiviset taustatiedot ja maksukäyttäytyminen.
Tänä vuonna 2016 arvostettu luottoluokitusyhtiö Dun & Bradstreet myönsi yrityksellemme Lowest Credit Risk-sertifikaatin, josta olemme erittäin ylpeitä.
Practise what you preach - mentaliteetti ohjaa toimintaamme nyt ja jatkossa.
Tervetuloa ostoksille suositulle verkkokauppa.fi sivustolle!

Kuukauden kauppiaslistaukseen