Verkkokauppa käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Käyttämällä sivustoa, hyväksyt evästeiden käytön.

Vaughn LT 68 JR rintapanssari

  • 245,00 -38%
  • 399,00
Valitse Koko:
Valitse kappalemäärä:
Siirry maksamaan »
Vaughn Ventus LT68 JR Maalivahdin rintasuojassa käytetään laadukkaita materiaaleja ja erinomainen muotoilu tarjoaa erittäin kehittyneen suojan. Rintasuoja on suunniteltu toimimaan elinten luonnollisten liikkeiden mukaan, optimoiden joustavuuden ja tarjoten samalla erinomaisen suojan ja peittävyyden.

 

Ventus LT68 suojakupit ovat tarkkuusvalettuja korkean tiheyden muovista. Kyynärsuojat on kapseloitu, sekä vaahtomuovipehmustus parantaa suojausta ja mahdollistaa hyvän liikkuvuuden.

 

Käsivarsien  kyynärpääkupit ovat muovisia,  ja käsivarsissa on viiden pisteen elastinen säätöjärjestelmä. Rintasuojassa on suuret olkapääsuojat, jotka on rakennettu suurtiheysvaahdosta suojauksen tehostamiseksi. Ergonominen sijoittelu rintalohkojen osalta antaa joustavuutta ja taipuisuutta kehon luonnollisten liikkeiden mukaisesti. Suuri vahvistettu rintalastan levy auttaa hajottamaan iskujen vaikutuksia elintärkeisiin alueisiin rinnassa, sekä antaa ylimääräistä vatsan suojaa. Venyvä mesh materiaali parantaa ilmanvaihtoa ja sitä käytetään kaikkialla suojan osissa. Tämä vähentää kuivumisaikaa ja auttaa pitämään maalivahdin viileänä  pelin aikana. Säädöt voidaan tehdä yksinkertaisesti muuttamalla selkärangan suojan asentoa. Tämä tarjoaa täydellisen istuvuuden jokaiselle vartalotyypille.

 

Erittäin suosittu Vaughn Ventus sarja jatkaa huippuosaamista LT68 rintapanssarin muodossa. Korkeatasoinen suorituskyky yhdistettynö suojan edulliseen hintaan. Tämä on loistava vaihtoehto maalivahdeille lähes millä tahansa tasolla pelattaessa.

Varustekassi.com

Jääkiekkovarusteet ja salibandyvarusteet edullisesti ja nopeasti ilman välikäsiä. Kaikki tuotteemme ovat uusia ja käyttämättömiä.
Luotettavaa
kaupankäyntiä
Verkkokaupasta voit tilata yhdellä ostoskorilla luotettavasti tuotteita useilta kauppiailta.
Keskitetty
asiakaspalvelu
Kohtasitko ongelman ostaessasi tai onko sinulla kysyttävää palveluumme liittyen. Lähetä meille kysymyksesi palautelomakkeella, niin otamme sinuun yhteyttä.
Monipuoliset
maksutavat
Voit maksaa tilauksesi verkkopankissasi, luottokortilla tai osissa laskulla.