Verkkokauppa käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Käyttämällä sivustoa, hyväksyt evästeiden käytön.

Vulkan 7312 elastinen kyynärside

  • 17,95
Valitse kappalemäärä:
Siirry maksamaan »
VULKAN ADVANCED ELASTICElastinen kyynärside, yksi koko

• kevyttä & mukavaa elastista materiaalia

• kyynärsiteen paikoilleen käärimistä avittaa aloituslenkki, jonka avulla tuki pysyy paremmin paikoillaan käytön aikana

• auttaa tennis-/golffarinkyynärpää vaivoihin

• kyynärsiteen asennolla voidaan vähentää ranteen turvotusta 

• Soveltuu hyvin päivittäiseen käyttöön, kaikenlaiseen liikuntaan ja liikkumiseenUniikki, ammattilaisten kehittämä, monitoiminen & luotettava elastinen tukisarja. Vulkan Advanced Elastic –tukisarja on uusimpia kevyiden tukien innovaatioita, missä on käytetty teknisesti kehittynyttä NanoFlextra ™ -teknologiaa. Tämä on erinomainen ja suorituskykyinen materiaali erittäin monipuolisin ominaisuuksin: kukin Vulkan Advanced Elastic –tuki ei pelkästään tarjoa vain napakkaa tukea, vaan auttaa rajaasäilyttämään luonnollisen kehon lämpötilan. Lämmön ylläpitäminen vilkastuttaa nivelten alueen verenkiertoa liikeen aikana, ja nopeuttaa kehon luonnollista paranemisprosessia.LISÄÄ VERENKIERTOAHENGITTÄVÄ,SIIRTÄÄ KOSTEUTTA IHOLTA POISANTI-BAKTEERINEN,ESTÄÄ HAJUJEN MUODOSTUMISTAPESTÄVÄ, NOPESTI KUIVUVA

Varustekassi.com

Jääkiekkovarusteet ja salibandyvarusteet edullisesti ja nopeasti ilman välikäsiä. Kaikki tuotteemme ovat uusia ja käyttämättömiä.
Luotettavaa
kaupankäyntiä
Verkkokaupasta voit tilata yhdellä ostoskorilla luotettavasti tuotteita useilta kauppiailta.
Keskitetty
asiakaspalvelu
Kohtasitko ongelman ostaessasi tai onko sinulla kysyttävää palveluumme liittyen. Lähetä meille kysymyksesi palautelomakkeella, niin otamme sinuun yhteyttä.
Monipuoliset
maksutavat
Voit maksaa tilauksesi verkkopankissasi, luottokortilla tai osissa laskulla.