Verkkokauppa käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Käyttämällä sivustoa, hyväksyt evästeiden käytön.
Huawei

P10 Smart View Case suojakotelo

  • 25,90
Valitse Väri:
Valitse kappalemäärä:
Siirry maksamaan »

Tyylikäs FlipCover-suojakotelo Huawei P10 -puhelimelle. Alkuperäinen Huawei View -läppäkotelo on valmistettu korkealaatuisesta ympäristöä säästävästä polykarbonaatista ja mikrokuitusekoituksesta. Se kestää painetta ja taivuttamista murtumatta tai halkeamatta.

Se on vahvaa ja kestävää eikä menetä muotoaan pitkänkään käytön jälkeen. Se on suunniteltu peittämään ja suojaamaan puhelimesi yläosan putoamistapauksessa, jotta laitteesi ei vaurioidu.

Kannessa on ikkuna joka tekee suojakotelon käyttämisestä helppoa ja hauskaa. Ikkunan avulla pystyy näkemään nopeasti tärkeimmät ilmoitukset kuten esimerkiksi kellonajan, puhelut ja viestit.

Kaikki portit ja sormenjälkilukija ovat käytettävissä myös suojakuoren kanssa.

Micro Magic Oy

Micro Magic Oy on kokenut tietokonealan erikoisliike, joka palvelee sekä yksityis- että yritysasiakkaita kaikkiin tietokoneen hankintaan liittyvissä asioissa. Tarjoamme asiantuntevan palvelun, markkinoiden laadukkaimmat tuotteet sekä kattavat huolto-, tuki- ja asennuspalvelut. Löydät myös kivijalkamyymälämme Ikaalisista ja Nummelasta.
Luotettavaa
kaupankäyntiä
Verkkokaupasta voit tilata yhdellä ostoskorilla luotettavasti tuotteita useilta kauppiailta.
Keskitetty
asiakaspalvelu
Kohtasitko ongelman ostaessasi tai onko sinulla kysyttävää palveluumme liittyen. Lähetä meille kysymyksesi palautelomakkeella, niin otamme sinuun yhteyttä.
Monipuoliset
maksutavat
Voit maksaa tilauksesi verkkopankissasi, luottokortilla tai osissa laskulla.