Verkkokauppa käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Käyttämällä sivustoa, hyväksyt evästeiden käytön.
Screenor

TEMPERED SUOJALASI HUAWEI MATE 9 PRO CURVED

  • 25,90
Valitse kappalemäärä:
Siirry maksamaan »

Laadukkaassa Screenor Curved-näytönsuojalaisessa lasin näyttö kaartuu myös näytön sivuille suojaamalla laitteen näytön täydellisesti myös sivuilta! Curved näytönsuojalasien kanssa ei tule käyttää suojakuoria: Näytönsuojalasin kaartuessa laitteen sivulle suojakuori voi nostaa lasia ilmaan aiheuttaen näytönsuojalasille hidasta murtumaa / haitata laitteen käytettävyyttä kun näytönsuojalasi ei ole kunnolla kiinnittynyt puhelimen näyttöön.

Micro Magic Oy

Micro Magic Oy on kokenut tietokonealan erikoisliike, joka palvelee sekä yksityis- että yritysasiakkaita kaikkiin tietokoneen hankintaan liittyvissä asioissa. Tarjoamme asiantuntevan palvelun, markkinoiden laadukkaimmat tuotteet sekä kattavat huolto-, tuki- ja asennuspalvelut. Löydät myös kivijalkamyymälämme Ikaalisista ja Nummelasta.
Luotettavaa
kaupankäyntiä
Verkkokaupasta voit tilata yhdellä ostoskorilla luotettavasti tuotteita useilta kauppiailta.
Keskitetty
asiakaspalvelu
Kohtasitko ongelman ostaessasi tai onko sinulla kysyttävää palveluumme liittyen. Lähetä meille kysymyksesi palautelomakkeella, niin otamme sinuun yhteyttä.
Monipuoliset
maksutavat
Voit maksaa tilauksesi verkkopankissasi, luottokortilla tai osissa laskulla.