Verkkokauppa käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Käyttämällä sivustoa, hyväksyt evästeiden käytön.
Maxcom

Maxcom MM910 Strong (musta)

  • Tuotteella on tuotekohtaisia toimituskuluja 10,00
  • 99,90
Valitse kappalemäärä:
Siirry maksamaan »

Maxcom tuo nyt markkinoille todellisen super-puhelimen, joka kestää kolhuja, mutaa ja roiskeita - olitpa sitten missä tahansa. IP67-suojattu erikoismalli on erittäin monipuolinen, mutta silti äärimmäisen helppo käyttää. Suuret näppäimet mahdollistavat soittamisen jopa hanskat kädessä, ja SOS-turvapainike hälyttää apua yhden napin painalluksella tarvittaessa.

Todellinen monitoimimalli sopii raksamiehille, luonnossa liikkujille kuin nuorisollekin.

Suomalaiset ovat ottaneet brandin ja tuotteet avosylin vastaan, sillä niiden todellinen selkeys ja käytön helppous saavat varauksetonta kiitosta käyttäjäkunnassaan kautta maan. 
Yksi tyytyväisistä Maxcom MM910 Strong -mallin käyttäjistä on koko kansan suosikk: legendaarisen Dingo yhtyeen Neumann: "Maxcomin Strong malli istuu tällaisen matkaavan keikkatyöläisen käteen täydellisesti. Kestää reissun kolhut sekä roiskeet, ja näppäimet erottuvat hyvin keikkabussin hämärässä perheelle terveisiä lähetellessä. Tää on äijä luuri!"

 

Ominaisuudet


IP67-suojaus (kestää kolhut sekä hylkii mutaa ja vettä)
Kaksi SIM-korttipaikkaa
Bluetooth
Akku: 1200mAh
1000 yhteystiedon puhelinmuistio
Handsfree-toiminto
SOS-turvapainike
FM-radio
2" kirkas värinäyttö
Valmiusaika: 360 tuntia
LED-taskulamppu


Takuu 12kk

L-Energy Oy

Luotettavaa
kaupankäyntiä
Verkkokaupasta voit tilata yhdellä ostoskorilla luotettavasti tuotteita useilta kauppiailta.
Keskitetty
asiakaspalvelu
Kohtasitko ongelman ostaessasi tai onko sinulla kysyttävää palveluumme liittyen. Lähetä meille kysymyksesi palautelomakkeella, niin otamme sinuun yhteyttä.
Monipuoliset
maksutavat
Voit maksaa tilauksesi verkkopankissasi, luottokortilla tai osissa laskulla.